Matilda Born

Vi är inne!

Halloj!
Nu ligger vi i vår dösköna säng! Alltså det måste ju vara den bästa investeringen vi nånsin gjort (efter boendet såklart).

Flytten idag har gått så himla bra. Vi har fått sjukt mycket gjort. Soffa får vi leva utan i en vecka ungefär men sånt är livet.
Killarna tömde lastbilen på typ 30-45 min och när de gjort det åkte de raka vägen till Kungsängen och hämtade vår säng. Kl 12 var sängen monterad och bäddad. Vi började alltså runt 09.45-10.00 att flytta in. Hur snabbt gick inte det!? Grymma killar som bar.

Sedan kom min kära bror och hjälpte mig att plocka upp i köket vilket också var guld värt! Han fixade till i skåpen utan att jag behövde bry mig, det blev så bra!

Dock så hände det en lite tråkig grej idag, jag fick ryggskott! Det är andra gången jag får det i mitt liv och både gångerna var i år. Men det positiva var att jag kunde gå hyfsat utan att jag trodde att jag skulle gå av så jag och pappa åkte till Ikea för att köpa TV-bänk, matta och annat smått och gott. Han har skruvat ihop halvs tv-bänken ungefär och fortsätter imorgon. Vi ska även köpa avlastningsbordet imorgon och en taklampa att ha över köksbordet. Det blir kanon!

För att summera dagen så har den varit suuuuperbra! Vi har världens finaste hem trots att det är stökigt och halvdant just nu.

Precis när vi kom in på besiktningen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats