Matilda Born

Vecka 26! (25+2)

Mående: Mitt mående som gravid är bra! Självklart känner jag att det är tungt och att jag behöver vila mer. Inget konstigt med det. Nu har jag lyckats dra på mig ännu en förkylning så det är väl immunförsvaret som har blivit kraftigt försämrat av graviditeten. Har ju även lågt järnvärde.
Cravings: Jag har inga cravings alls ? äter det mesta och har god matlust!
Bebis: väldigt olika på olika sidor som jag nämnt innan men jag lägger upp en bild nedan från en av mina appar. Där står det att hon är 35,6 cm medan preglife säger 31cm så det är nog väldigt olika från bebis till bebis. Vikten ligger strax under kilot nu vad jag fattat det som. Jag tror hon kommer upp i 1kg i typ vecka 27. Jag måste säga att vi inledde vecka 26 med en trött och trög bebis. Hon har varit extremt lugn asså. Jag blev orolig en gång och ringde förlossningen men sen fick jag någon spark men ändå, hon är heeeelt annorlunda mot förra veckan då hon hade ett ganska tydligt rörelsemönster och en tydlig dygnsrytm. Tycker inte om när hon gör såhär ?
Magen: har stått lite stilla denna vecka och inte direkt poffat som förra eller förrförra veckan. Tycker att den ibland kommer in i en riktig tillväxtspurt. Den låg i alla fall på 25cm i SF-mått i fredags. Så den är normal!
Marcus: det är inget nytt på den här fronten heller faktiskt!
Haha vilken tråkig uppdatering men jag är fortfarande lite nojig över att hon är så trög och inte alls aktiv. Vissa säger att man ska ta det på väldigt stort allvar vid den här tiden och även barnmorskan sa att vi skulle hålla koll nu. Sen säger vissa att de har lugnare dagar och det vet jag ju… men tänk om det är något knas? Och jag struntar i det? Hemska tanke! Hoppas hon kommer igång ordentligt snart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats