Matilda Born

Vecka 23! (22+0)

Mående: graviditetsmässigt mår jag fint! Inga sammandragningar, inga mer känningar av foglossning… Halsbrännan är man van vid nu. Det som var jobbigt denna vecka var smärtan i revbensmusklerna. Den var påtagligt! Jag märker också av att slemhinnorna är väldigt svullna. Jag tror att jag är inne på bihåleinflammation nummer 2 på en månad. Det känns lite sådär eftersom det bidrar till mycket huvudvärk.

Cravings: hm… jag har inte haft nån speciell cravings på sistone faktiskt!

Bebis: är enligt mig väldigt aktiv! Hon har ju hållt igång så fort man lagt sig ner eller satt sig ner i soffan. Men igår skrämde hon skiten ur mig. Magen kändes så mjuk och hon hade inte sparkat på typ 2 dygn. I lite panik(hos mig) slet vi fram dopplern och hjärtslagen hördes ju bra och dessutom hörde man hur hon sprattlade runt. Efter det började även jag känna hur hon höll igång. Sen dess har jag känt henne jäääättemycket! Hon stökade runt flera gånger inatt när jag vaknade för att ta nässpray. Jättemysigt! Hon börjar bli stor nu också, men jag lägger en bild nedan på hennes utveckling.

Magen: går absolut INTE att dölja över huvudtaget! Jag har till och med börjat märka att den är i vägen på jobbet. Jag har råkat stänga lådor med magen och krockat med saker. Och detta ständiga spillande… magen är alltid smutsig ? Jag har även börjat känna mig framtung och börjat svanka! Jodå, den är stor nu.

Marcus: ingen skillnad från föregående veckor. Han har landat helt och hållet. Han förvånas inte över magen längre och tanken på att bli pappa åt vår dotter är inte främmande längre. Såklart är han glad, men vid det här laget så flyter vardagen på och vi väntar bara på förlossningen! Låååångt kvar…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats