Matilda Born

Två saker att längta till

Att få flytta in här! Om TVÅ dagar är det dags!!
Vi har väntat i ca 1 år på den här dagen. Vi skrev på bokningskontraktet i november ungefär, sedan skrev vi på och betalade handpenningen i mars och hade tillvalsmöte i maj. Där och då på mötena kändes det som att det var ett skämt eller en dröm. När vi valde kakel, klinker, kök mm. så kändes det inte som att vi skulle få bo där. Skulle vi få bo sådär fint? Men ja, här sitter vi nu och väntar in inflyttningsdagen som är på måndag. Vi ska sova 2 nätter till hos pappa, sen bor vi i vårt egna radhus. Hjälp! Vi måste köpa snöskyffel, gräsklippare och såna grejer som man liksom inte räknar med när man köper ett boende på markplan med egen trädgård och garageuppfart. Summan av kardemumman så känns det i alla fall himla bra nu. Allting är klart med bank och hus, nu är det vara vi som fattas i det där radhuset.

Jul längtar jag också till! Och att få komma in och julpynta. Jag känner mig inte riktigt med just nu, alla grejar med julbelysning, lyssnar på julmusik, dricker glögg, handlar julklappar…. jag har lyssnat på ytterst lite julmusik men jag har inte riktigt fått feeling än bara för att man inte har fått adventspyntat hemmet. Men det kommer!

Bilden är tagen från vår lägenhet i Örebro på Karlsdalsallén. Det var så fint vid granen där!

Den här bilden är tagen på julaftonsmorgon i den lägenheten vi bodde i nyss. Det blev också så mysigt med granen, den var det första man såg när man klev innanför dörren i lägenheten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats