Matilda Born

TRÖTT

Det ordet beskriver denna måndag. Jag är så fruktansvärt trött! Det kan ha att göra med att vi ställt om klockan. Jag gick ju nämligen upp 05.30 imorse, vilket då blir 04.30 i mitt huvud. Det kändes!

Denna helg har vi varit mestadels hos svärisarna pga att dom nu flyttat till prästgården. Det är ett magiskt hus!
Men jag hade ju även planerat att ta ut min kära Jullan på sen födelsesagsmiddag. Vi har pratat om att äta på Pinchos tillsammans väldigt länge så det bestämde jag mig för att bjuda henne på. Men innan det hann vi med en rejäl (enligt mig) shoppingrunda. Jag unnade mig ett par skor, en vårjacka, två klänningar, två linne och två jättesöta hårband. Köpte även hem par gravidstrumpbyxor men det var lite mer ett måste.
Vi hade hur som helst en underbar dag tillsammans ❤️

Nu ligger jag i soffan med min andre hälft som faktiskt är hemma hos mig hela kvällen och vi har myst framför en film. Det är inte likt oss! Han brukar alltid träna och sen komma hem ganska sent. Sen brukar jag vilja lägga mig tidigare än honom. Så det känns lyx att han varit hemma hos mig hela kvällen. Vi är på gång att lägga oss i sängen då han också är riktigt trött idag. Jag hoppas innerligt att natten går bra för mig med min nästäppa. Jag glömde min Otrivin på jobbet och har bara saltlösning och kortisonspray hemma, vilket inte funkar bra på mig. Usch va typiskt!

Svärföräldrarnas nya hus!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats