Matilda Born

Torsdag

God morgon!
Jag sitter och sveper ett stort glas pepsi max i hopp om att bli pigg. Jag vaknade vid halv 4 inatt och har sen dess inte kunnat sova, nu är hon snart 6.15 och jag ska åka till jobbet vid 6.30. Fasar lite inför denna dag när jag inte fått tillräckligt med sömn.
Igår var jag och tog blodprov inför mitt besök hos barnmorskan imorgon. Mitt hb-värde ligger lite lågt så vi får se vad don säger om det. Jag var även till kiropraktorn efter jobbet och herregud va det brakade och knakade. Det var inte en dålig låsning jag fått i ryggen. Det har ju främst påverkat runt mina revben och han förklarade att bebisen tar upp mycket plats i magen nu och låg och tryckte upp magsäck, tarmar osv. Det visste jag ju såklart innan men det är väl nu det verkligen börjar märkas för när jag var där sist i typ vecka 22 så var det inte så illa. Jag ska nu gå var 3e vecka.
Idag efter jobbet ska jag iväg på teckenspråkskurs hos min syster, det blir roligt! Längesen nu så jag behöver fräscha upp minnet.

Nakenchock! Men här är morgonmagen nu. Men vi har en ganska morgontrött bebis. Så skönt! ?
Igår sparkade hon inte mycket men jag tror att hon la sig på tvären jättehögt upp i magen med ryggen utåt och det var så obekvämt! Hon låg så i flera timmar och jag trodde nästan huden skulle spricka på magen. Och nån gång kändes det som att hon försökte trycka upp någon kroppsdel upp i halsen på mig, haha! Det ömmade förskräckligt då..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats