Matilda Born

Tidig kväll

God kväll på er!

Jag ligger i sängen nu och funderar över varför helger går så hiiiimla snabbt!? Imorgon är det dags för öppning på skolan och jag jobbar sen till 16.30. Klocka ringer alltså 5 imorgonbitti, woho! Tur är det väl att man kommer igång ganska så snart som man kliver utanför dörren. Det är ju faktiskt ljust vid den tiden och det är himla mysigt att träffa barnen!

Helgen annars då? Vi hade egentligen tänkt att vi skulle ta det EXTREMT lugnt och bara vara, jag och Marcus. Men det slutade med att han och jag knappt umgicks någonting bara vi. I fredags åkte jag ju till Julia mitt på dagen och sen kom killarna. Vi stannade där till typ 11 på kvällen. Igår gick vi upp ganska tidigt. Jag spikade upp en ljusslinga på altanen medan Marcus åkte iväg och köpte frukost. Vi käkade sen frukost i den gassande morgonsolen. Senare åkte jag och Jullan till Örebro och hämtade Hanna och sen åkte allihopa till Plantagen. Jag fick med mig Hortensian som jag visade tidigare. Vi fixade lite lunch som vi käkade utomhus och bara hängde. På kvällen kollade vi SÅKLART Eurovision. FEL låt vann verkligen! SÅÅÅ tråkig!

Dagen idag har varit ganska lugn ändå men Marcus gick upp tidigt för att golfa halva dagen. Sen firade vi Marcus morfar och nu har vi varit hemma ett tag. Käkat lite melon och bara tagit kväll.

Förresten! Jag blev antagen till urvalsprov för Tandsköterskeutbildningen i Sollefteå som är på distans. Jag ska alltså åka upp till Sundsvall för att delta i en gruppintervju, läskigt! Vi får se hur det går.

Nu ska jag ställa klockan och lyssna lite på ljudbok innan det är dags att sova. KRAM!

Gårdagens lunch, pastasallad. Mums!

Haha mina brudar när vi kollade Eurovision!

Myskväll med alla mina älsklingar! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats