Matilda Born

Tänk att vi ska bli en egen familj

Nu har vi varit gifta i över 8 månader och det känns helt sjukt att vi snart ska få vår alldeles perfekta dotter till oss. På vår 1-åriga bröllopsdag är hon här (om jag inte går över tiden 2 veckor). Marcus ställde frågan hur vi ska fira vår 1-åriga bröllopsdag och jag fick svara ”troligtvis ta hand om en 2 veckor gammal bebis”. Det är svårt att greppa att vi ska bli 3 och att hon kommer att vara VÅR bebis som vi ska ansvara för och ta hand om. Jag kan tänka mig att känslan när man kommer hem från BB kommer att vara ”jaha, vad gör vi nu?”.
Åh va jag längtar till att få vara i den lilla bebisbubblan och att Marcus har en lång fet semester när hon kommer. Vi kommer att få vara tillsammans länge även om hon blir sen. Jag längtar till förlossningen och att få känna på att föda barn och att verkligen få känna att ”nu är hon påväg ut till oss”.
Jag är ju en planerare och gör saker i mycket god tid då jag inte ser någon anledning till att dra ut på saker så jag ligger och funderar på vad för ”måste-saker” som kan behövas i klädväg åt en nyfödd sommarbebis. Jag har ju köpt roliga saker som söta klänningar osv, men jag har inte basicgrejerna. Det är många frågor som cirkulerar runt i mitt huvud. Ska en sommarbebis ha strumpor? Hur tunna strumpor? Ska hon ha mössa? Tänk om hon blir en svettlök och bara har blöja hela sommaren?
Det är väl bäst att köpa hem saker och ha! Jag spenderar hellre lite för mycket pengar och har ett säkert klädförråd åt den lilla damen. Används det inte så gör väl inte det något.
Det blev ett lite halvrörigt inlägg men det är saker jag kommer och tänka på när Marcus fortfarande ligger och snarkar bredvid mig i sängen på morgnarna. Det är mysigt att få ligga och tänka på sånthär ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. deniseeelarsson

    åh vad härligt ☺️ känslan av att få en egen bebis är så svår att greppa. har fortfarande svårt att ta in att Lias är vår. vår helt perfekts lilla kille! Du har något fantastiskt att se fram emot!

stats