Matilda Born

Städning

Hej på er!

Nu har jag haft storstädning av hemmet. Jag har skurat, dammsugit, moppat och dammat som sjutton! Känns så himla skönt nu. Jag har tvättat stora altandörrsfönstret och även alla småfönster vid entrén. Vi har ju tre små fönster i vår ytterdörr och även tre större fönster bredvid, det blir faktiskt himla skitigt där. Jag är faktiskt inte lika trött som jag brukar bli av att städa men det kan ju vara för att jag har tagit tid på mig. Jag tror jag har hållit på sen typ 9-10 och blev klar nu. Samtidigt har jag SÅKLART lyssnat på ljudbok. Är på den 4e boken i Harry Potter serien och den är snart slut. Bara att börja på 5an, tjoho!

Nu ska jag leta i skafferiet för att se om jag har något att käka till lunch. I värsta fall får jag väl koka makaroner, haha! Mums!

Lite nytt i hallen. Satte upp de två väggkrukorna igår och planterade en stickling från Monsteran som har blivit helt ostyrig. Blev jättebra! Flyttade även elefantörat från köket till hallen, blev också himla bra. Hallen är inte lika tråkig längre.

Nystädat kök, liiiiiivet!

Den ostyriga Monsteran och lite andra detaljer. På soffan ligger två posters som jag fick hem från Wish. Ska köpa två ramar till dom och sätta upp på kontoret.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats