Matilda Born

Sömnlös natt?

Nu har jag legat vaken i en timma och kan inte sova pga förkylning. Jag har ont i halsen och nästäppa. Det började med riktiga onda bihålor på höger sida av ansiktet för några dagar sedan. Igår bröt det ut på riktigt och nu ligger jag och snyter mig gång på gång. Jag har alltid så svårt att sova när jag har ont i halsen och täppa. Sen får jag alltid ont i näsan och bihålor av nässpray, inte att det svider utan det ilar och gör bara ont uppe i bihålorna. Så det är ju inte överdrivet bekvämt det heller. Men vad gör man inte för att få andas? Feber har jag i alla fall inte men det är jag glad för. Det räcker med sprängande huvudvärk från bihålorna.
Sen jag blev gravid, eller i alla fall sen början på januari så har mitt immunförsvar varit på botten. Jag har dragit på mig småförkylningar men även en större bihåleinflammation. Vi får se vad detta utvecklar sig till. Jag hoppas det stannar av. Jag har inte tid och samvete över att bli sjuk och sängliggandes igen!

Magen igår. 21+5 då. Snart kliver vi alltså in i vecka 23 och vi tillhör då förlossningen. Hur sjukt låter inte det? Jag kommer att få åka till förlossningen… konstigt att det är NU det slår mig. Dock är jag bara så laddad inför det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats