Matilda Born

Smalmat

Gud vad svårt det är egentligen med kost. Eftersom jag verkligen älskar mat och att det inte bara är ett nödvändigt ont i livet så måste jag få äta mat som jag gillar. Och jag gillar inte att äta torr kycklingfilé, ris och broccoli. Sen är ju också frågan, ska man äta hur nyttigt som helst? Knappt krydda maten, väga exakt vad man äter etc. Vi försöker hitta en balans i hur vi ska äta. Sen tänker jag också på att vi har börjat träna nu och om vi nu äter lite bättre men tränar på riktigt bra så borde väl det visa resultat? Vi får se när en vecka har gått!

Igår åt vi i alla fall fläskfilé i 1dl oatlygrädde och lite pesto. Till det åt vi mathavre och broccoli. Det var svingott!

Till frukost brukar jag äta kvarg med hallon och mango medan han äter havregrynsgröt. Brukar kunna slänga i mig ett päron eller lite mer kvarg under dagen också. På lunchen äter jag alltid det som vu åt kvällen innan. Än så länge känns det här jättebra. Jag tycker att jag äter goda grejer hela tiden. Då blir man lite mer villig att fortsätta! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats