Matilda Born

Sista slappdagen

Nu är jag precis hemkommen efter en liten sväng på skolan. Vi gick igenom läroplattformen som vi ska använda oss av. Där kunde jag hitta min sida och se mina 3 ämnen jag ska läsa, skitbra. Sen kom nervositeten… shit! På gymnasiet lyssnade jag INGENTING på de teoretiska ämneslektionerna, hur är det ens möjligt att jag kan genomföra de här kurserna? Det känns som att jag kommer att bli utkastad från lektionerna bara för att jag inte förstår nånting och att jag inte kommer att förtjäna att vara där, haha! Men så ska jag väl inte tänka. Vi får se imorgon när lektionerna startat hur jag känner mig.

Mina böcker ska dyka upp idag i alla fall så då kan jag ju gå igenom dom lite, bara titta på vad som kan komma.
Idag ska det också inhandla studiematerial! Jag behöver allt möjligt verkligen. Pennor, linjal, block etc. Men det är ju väldigt roligt att handla sånt! Minns ju när man åkte iväg och handlade med föräldrarna inför skolstarten…. ny ryggsäck, ny jacka, nya skor, pennskrin, pennor, sudd osv. Jag får lite flashbacks ?

Annars så har jag lite grejer inplanerat idag. Jag ska fixa en bruten nagel och sen ska jag till kiropraktorn efter det. Ikväll ska vi nog göra en god fläskfilé och nån sallad! Mums!

Min frukost idag, nomnom!
Det är ostfrallor med en tomatröra som jag gjorde igår på tomater, olivolja, balsamvinäger, basilika och flingsalt. Perfekt att ha på macka!

Skulle ta en liten "trött i soffan-selfie" men solen lyste så himla starkt så den blev inte så bra, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats