Matilda Born

Runda nummer 2

Av bihåleinflammation. Jag har åkt på det igen, som en käftsmäll. Jag har ju haft ont i bihålorna tidigare i veckan som jag nämnt. Imorse när jag vaknade var det katastrof och jag kände att det här orkar ju inte jag med! Jag ringde vårdcentralen och bars för att det gick över förra gången av sig själv och för att jag inte är uppe i 38 grader feber (låg på 37,8) så vill dom inte kolla mig utan jag ska sjukskrivas och återkomma på tisdag om det inte blivit bättre. Där bröt jag ihop totalt. Jag vill INTE sjukskriva mig mer från jobbet. Jag vet ju att det inte är något jag kan göra, men det här är exakt samma situation som för 3 veckor sedan och jag blir galen på att jag inte kunde hålla mig frisk längre. Så tårarna av frustration bara sprutade, haha!
Jag är inte någon som ofta blir sjuk annars, men nu har det varit många vändor tycker jag.

Jag har hur som helst sovit nu i 1,5 timma tillsammans med en av kissarna i gästrummet. Resten av kvällen blir sängliggandes också. Jag fryser som en tok och det går inte ihop med att vara gravid och kissnödig så man behöver gå upp, haha! Eländigt jag har det nu.

Men när jag låg och kikade runt på nätet så ramlade jag in på sleepo och de har så fiiina grejer! Jag vill bara ha massor till våren. Jag är helt kär i ett påslakanset, men det går på 3000:- till vårt dubbeltäcke och två kuddar ?

Tre stycken ”vill-ha” grejer från sleepo just nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats