Matilda Born

Rivstart

Hej!
Nu är det redan lunch och vi fick en ordentlig rivstart här på morgonen. Jag har väl fått ca 15 samtal mellan 8 och 11. 10 av dom kom mellan 8 och 9, samtidigt som jag hade en hel del att göra med lite deadline. Så jag var som ett åskmoln första två timmarna på jobbet. Nu lugnade det sig lite strax innan lunch men helt plötsligt blev det en massa grejer att ta tag i igen. Men jag tar ändå den här heliga timman ledig mellan 12 och 1. Sen är jag tillgänglig fram till 16.30 igen. Man får ta vara på den lilla lediga tid man har!

Igår var jag och Marcus ute på en promenad i mörkret. Vi hamnade på en annan väg ute bland åkrarna där det var helt kolsvart. Vi bestämde oss för att vända men att ta en genväg över ett gärde. Det var ju helt galet jobbigt att gå med det underlaget! Fy! Haha! Men man var bra nöjd och slut när man kom hem.

Såhär fin var himlen imorse när jag kom till jobbet. Det är svart när man kommer dit och svart när man kommer hem. Det är ju det som gör att den här årstiden är så tröttsam. Man har ju ingen energi när man åker hem från jobbet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats