Matilda Born

Rena rama sovmorgonen

Idag började jag vid 8 igen och jag kunde gå upp vid 7, såååå skönt! Det är rena lyxen att kunna få sova till 7. Men imorgon börjar jag 7 och då blir det tidigare.

Igår åkte vi iväg till svärisarna och David som är Marcus lillebror och blivande farbror ? David fyllde 20 år igår så vi grattade honom lite och käkade middag där. Vi kom hem vid 10 och jag hade panik för att det var alldeles för sent. Jag somnar ju vid 9 nu för tiden så jag slocknade direkt. Men ikväll blir det tidig kväll igen. Vi kanske köper lite godis och firar att vi fick se vår lille bebis för 2 dagar sen. Vi har ju inte hunnit fira det, haha! Jag känner mig så extremt lyckligt lottad som har en frisk och växande bebis i min mage <3 det enda som är lite trist är ju att bli flyttad, dock bara 2 dagar men jag får byta vecka på måndagar istället för lördagar. Vecka 15 på måndag alltså, shit! Nu går det fort..

Känns så skönt att kunna gå runt och visa upp mig såhär. Och det är även skönt att det inte bara är en liten tjockismage utan en gravidmage!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats