Matilda Born

Projekt gästrum/kontor

Den här helgen blev ju, som jag nämnt tidigare, en fixhelg för att renovera vårt nya gästrum/kontor. Det blev ju såklart sjuuuukt bra jämfört med hur det var innan.
Innan var det vita sterila väggar, en 90-säng som stod framför fönstret, två malmbyråer på den vänstra långväggen. Det var typ det. Vi hade inte lagt något krut på det rummet och allt var i princip i en enda röra.

Nu har vi en platsbyggd säng då kortsidan var 197,5cm lång så en vanlig säng inte fick plats. Vi har en kontorsyta till Marcus, vi har målat om, vi har fått in lite fina inredningsdetaljer och äntligen en rullgardin! Pappa både målade och byggde sängen. Sängen är byggd av köksskåp, täckskiva och lite reglar. Nu väntar vi in en resårmadrass från Ikea. Just nu har vi 3 bäddmadrasser på varandra. Vi har även matta och sänglampa kvar!

Lite bilder från början till slut. Jag hittade ingen bild från hur rummet såg ut innan, men jag fortsätter leta fram det.

Något jag är helt kär i är de nya sängkläderna! Jag trodde aldrig att jag skulle köpa ett sådant men jag bara kände att det skulle bli så snyggt därinne till den väggfärgen och det blev det! Vi är supernöjda! Dock vill jag hitta en bättre plats för skrivaren. Men vi har inte så stor plats.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats