Matilda Born

Produkter

Hej på er och god kväll!

Jag hoppas ni har lite energi denna tisdag. Det är inte lätt för många under höstmånaderna att tycka livet är gött men jag har en bra inställning i alla fall! Jag har spenderat senaste timman åt youtube-videos som handlar om hudvård och smink. Jag behöver hudvård och smink som ger mitt ansikte lite liv nu på hösten. Huden blir väldigt tråkig och trött. Jag har ju varit väldigt besatt av väldigt täckande flytande foundations och jag känner typ big NONO för det just nu. Jag ser ju för guds skull helt platt ut. Är man 22 år borde man väl få visa upp lite lyster? Haha! Nä förresten, ALLA borde visa upp lite lyser! Naturligt är bra!

Hur som helst så beställde jag hem massa olika färgprover på foundations och concealer. Det är från märket Tikei och de har bara mineralprodukter. Jag provade jag BareMinerals puder förut och det blev ju liksom inte bra? Men jag har hört så gott om den här så jag ska ge den en chans.

Jag har även beställt hem Emma S Treatment enzyme peel. Det är en ansiktsmask som ska sitta på huden i 1 minut(!!) på kvällen när du gör din kvällsrutin och sedan ska den tvättas av och de flesta verkar bli lite röda i huden av den, det ska dock vara så. På morgonen dagen efter så är man tydligen sååå himla len och go i ansiktet. Jag tänkte att jag måste testa den! Jag har ju hennes facemist som jag tycker riktigt mycket om. Varför vet jag egentligen inte, den är bara skön och luktar fräscht!

Jag återkommer såklart med en liten recension om de två produkterna så snart jag fått hem dom och testat. Jag länkar produkterna nedan och är ni lika nyfikna på dessa så är det inte dyrt att beställa hem prover från Tikei och på Kronans apotek har de 25% rabatt på alla Emma S produkter fram till 10/10. Passa på!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats