Matilda Born

Preggokompisar

Hörreni!

2 av mina närmsta vänner är gravida och ska ha typ samtidigt som mig. Josse ska ha 23 juni och Julia 29 augusti, alltså huuuur kul!? Det ska bli så underbart att få vara gravida och mammor tillsammans. Hittills vet vi att Josse får en pojke, vad jag och Marcus ska få får vi se på måndag.

Nä nu är jag så himla glad att alla gått ut med graviditeten! Men extra grattis till Jullan och Simon som gick ut med det idag ❤️

För övrigt… känns inte 2018 som ett babyboom år? Tycker jag ser ultraljudsbilder var och varannan dag nästan. Kul!

Får bjuda på en liten fin bild på vår skatt. Jag tror inte jag ska tjuva och lägga upp kompisarnas UL-bilder haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jessicakarolina

    tips: be att få testa att fälla ihop vagnen och ställa in i bilen för att se hur mycket plats den tar i bagageutrymmet. Det var något som vi inte tänkte på när vi köpte vagn första gången. ? Som tur var fick den plats. Vet att superviking är en ganska ”stor vagn”. Så det kan vara bra att tänka på!

  2. mgunnarsson

    Ja det känns jätteroligt! Vi alla bor i samma stad också så vi kommer att ha jättekul ihop tror jag ? Nej va roligt! Det måste vara underbart att få bebismysa när man har sin egen att se fram emot inom en snar framtid! <3

  3. deniseeelarsson

    Så kul att få så nära sina vänner ? Min bästa tjejkompis fick barn i oktober, 2 vänner i december, 2 i januari, 1 i februari, både min syster och jag och mars och min andra bästa kompis i augusti. Massor av bebisar! ?

stats