Matilda Born

Onsdag

God morgon allihopa!

Nu sitter jag med mitt te och funderar på att snart sminka mig och göra mig i ordning för jobb. Idag slutar jag vid 3 ungefär, för jag ska åka till kiropraktorn där jag har tid kl 15.30. Det ska bli skönt att fixa till det här ryggskottet. När jag sitter upp i min vanliga position så känns det som att musklerna i svanken och ländryggen är helt utslitna. Det skönaste är att gå. Efter jag varit hos kiropraktorn ska jag nog försöka ta mig en tripp till Ikea och Lagerhaus där jag ska handla lite smått och gott. Jag och pappa hade lyckats köpa fel storlek på fästen till ett par vägghylla. Så det blir bara att åka tillbaka och köpa rätt fästen! Ska även försöka hitta en take away-mugg som jag misstänker att Lagerhaus har.

Såg nu förresten att vi fått upp hela tv-bänken? Det blev sååå bra! Nu ska vi bara gömma alla sladdar och lite sånt. Men det tar vi när allt annat är fixat.

På torsdag ska jag och mamma åka och köpa gardiner och på fredag sätter vi upp dom. Vi har ju inga persienner här så vi måste få upp gardiner snart.

Nu ska jag dricka upp och sminka mig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats