Matilda Born

När helgen inte blev som planerat

God morgon!

Idag vaknade jag åtminstone upp med Marcus vid min sida. Natten mellan torsdag och fredag sov han i gästrummet då han började kaskadspy på torsdagkväll. Han klarade sig genom natten men sen fick han dejta toastolen igårmorse igen. Det var bara att ställa in alla planer vi hade för helgen!

Igår hade jag och Hanna tänkt att fira Julia som fyllde år i söndags. Så det var ju så himla synd! Det är ju kanske inte helt bekvämt att hänga med någon som pussat på sin sambo som en halvtimma senare går och kräks liksom. Det förstår ju jag med.

Idag skulle Edvin(min brorson) komma hit och sova över. Vi skulle ha lite myskväll och kolla på tv och äta gott. Men det förstår jag också att de inte vågade skicka hit honom. Marcus är ju fortfarande inte bra. Det är säng/soffläge för honom. Så jäkla tråkigt!
Jag har klarat mig än så länge och jag hoppas på att det fortsätter så. Det känns ju lovande när det ändå redan gått 1,5 dygn utan några känningar. Det är ju förhoppningsvis bara någon matförgiftning.

Nä det var mitt muntra inlägg för dagen. Eftersom det är sjukstuga här så blir det inte så inspirerande inlägg och därför blev det inget igår.

Ha en fin lördag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats