Matilda Born

Mrs. Born

Oj herregud! Hur ska jag summera vår bröllopsdag? Det började med nerver från att jag vaknade och när jag blir nervös inför en stor grej så går jag in i mig själv, blir otroligt introvert och vill knappt prata om vad som komma skall. Det är för att jag känner så stor press och för att jag ska stå i centrum, vilket jag hatar! Men det var det bästa jag gjort och jag visste att det skulle bli det. Det är bara så jag hanterar min nervositet.

Men dagen gick och vi gjorde oss i ordning tidigt. Vigseln skulle börja vid 18.30 när den värsta värmen lagt sig och jag var sen trots att vi började göra oss i ordning vid 15. Vigseln var jättefin!!! Jag blev så rörd av att se alla le gigantiska leenden mot mig och att se en rörd Marcus framme vid pastorn. Vår pastor var dessutom grym, hon är nämligen så himla personlig och rolig. Det kan liksom aldrig bli tråkigt!
När vigseln var klar så åkte vi och fotograferade oss bland olivträden och på en kulle med utsikt över det vackra landskapet. Vi hade ju en helt fantastisk fotograf som flög från Sverige hit till Italien. Vi har fått 2 framkallade bilder och se är sååå fina!
Kvällen slutade med bröllopsmiddag i olivlunden på gården vi bodde på.

Tänkte slänga upp en massa bilder från bröllopet. Vissa är tagna från min telefon och vissa från andras, därav olika ljus och färger på bilderna.

Dessa två bilder har vår fotograf tagit. Underbara!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats