Matilda Born

Min brudbukett

Vad tycker ni om min brudbukett? Det är en liten rolig historia om hur den inköptes och tillverkades…

Vi hade tänkt åka till en blomsteraffär på bröllopsdagen, tidigt på morgonen. Vi hade blivit rekommenderade en speciell butik så vi åkte dit. När vi kommer dit så har dom INGENTING. Jag fick lite smått panik trots att jag inte hade jättehöga förväntningar på min bukett då vi bestämde att vi tager vad vi haver, alltså brudslöja och olivkvistar i värsta fall. Vilket också är superfint!

Men när vi kommer dit och har varit besvikna en stund, jag och mamma, så säger floristen på italienska att en lastbil kommer med mer blommor om 10 minuter. Det slutade alltså med att jag fick stå och kika in i lastbilen och peka ut vilka blommor jag ville ha, helt färska och nylevererade! Vi plockade ihop en bunt med engelska rosor som jag aldrig sett förut, de var i en aprikos nyans som var sååå fin! Jag förälskade mig i den totalt! Vi hittade även en vit typ av freesia (tror vi) som vi köpte med för att fylla ut med. Innan hade vi också köpt all brudslöja vi kunde hitta i en coopaffär.

Vem gjorde då brudbuketten? Jo det gjorde min mamma med mig som hjälp. Vi satt i trädgården i 40 graders värme och band brudbuketten samt bukett till Hanna och en liten varsin till killarna att ha i fickan. Allt för 70 euro, vad sägs om det!? Är toknöjd! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats