Matilda Born

Marieberg, kalas och gym

Hej!
Idag hade vi inte ställt någon klocka men vi vaknade runt 20 i 8. Gjorde frukost ganska så direkt när vi vaknade och började göra oss i ordning för att åka till Marieberg. Vi köpte en fin skjorta till min bror som vi sen firade på hans innergård. Han fyllde 38 för 2 veckor sen. Han grillade och hade massa gott framme! Vi var duktiga och höll oss till kyckling och grönsaker, vilket var så himla gott! Men det fanns ju korv med bacon runt och ost i vilket jag var så himla sugen på att testa men jag måste vara riktigt hård mot mig själv just nu.

Efter kalaset åkte vi till gymmet där vi körde ben. Jag har noll muskler i benen. Jag fick kramp i framsida lår efter första övningen. Tog det lite lugnt efter det, har alldeles för dåliga erfarenheter av överansträngda muskler i ben/rumpa. Fy va ont det kan göra! Men jag gjorde ändå en hel del övningar fast lite lugnt. Är riktigt körd i benen nu i alla fall.

Nu ska jag och Marcus ha en liten slappkväll. Försöka rensa lite i hallen så den blir trevligare. Sen ska vi göra mat! Lövbiff, sötpotatis och sallad. Mums!

Två bilder från idag. Tog inte fram telefonen alltför ofta idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats