Matilda Born

Man får väl be om ursäkt

För den skitdåliga uppdateringen!
Det har hänt lite sen jag uppdaterade sist.

Blivit överraskad med en möhippa! Tjejerna ordnade en heldag för mig med picknick, chairdance, gokart och sedan utgång ? det var så så sååå kul! Hade en kanondag!

Fixat festlokalen inför bröllopsfesten. Det blir så sjukt fint uppe på logen vi ska vara på. Vi har draperat taket med vitt tyg och satt upp ljusslingor. Nu är det bordsplacering kvar!

Mamma har blivit klar med min klänning! Och jag älskar den! Den är väldigt mycket mig. Jag kommer att visa upp den så fort vi är gifta. Marcus vill nämligen inte se den innan bröllopet.

Det är ju mycket bröllopssnack nu och det är för att vi åker på lördag. VI ÅKER PÅ LÖRDAG! Kan inte fatta det!

Igår provade jag smink och håruppsättning. Dock gjorde jag inte håret lite noga som jag ska göra när det väl är dags. Eftersom jag gjort fina volymfransar hos min vän Matilda så blir ju sminkningen så fiiiiin! Jag är väldigt glad att jag valde att göra fransar trots allt.

På fredag är det dags att fixa naglarna. Har tid kl 10.00 och jag tänkte göra en förlängning med en neutral rosa färg. Då är allt komplett! Hår, fransar, naglar. Fake it til' you make it ?

Visar upp mina fina ringar! Längtar tills jag för ha dom båda på mig…
dessa bilder tog jag efter att jag sminkat mig och fixat håret. Kommer hålla det enkelt. Sen köpte jag även en vit fin morgonrock och ett nattlinne som passade bra ihop. Tänkte ha på mig det på morgonen när jag gör mig i ordning på den stora dagen.

Jag och pappa hämtade mamsen på Arlanda häromdagen. Tänk att han snart ska lämna över mig

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats