Matilda Born

Magsjuka, trasig telefon och resa hem till sverige

Japp, ni hörde rätt. I lördags morse dog min telefon helt. Jag har inte kunnat starta den sen dess. Då var jag alltså kvar i England. Som grädden på moset blev jag sen magsjuk på kvällen och jag har faktiskt mått riktigt skit sedan dess. Jag har inte ätit något på 5 dagar. Jag har dock druckit en del blåbärssoppa. Men det värsta måste ha varit flygresan hem i måndags. Jag hade feberfrossa hela flygresan och fick vänta tills vi kom hem på att ta tablett. Men jag tänkte vara envis och se om det hjälpte bara jag kröp ner i min egna varma säng. Men jag var uppe och yra alldeles för tidigt så jag fick ta en alvedon. Efter att ha blivit plaskblöt så kunde jag äntligen få somna ordentligt.

Nu börjar jag bli riktigt förbannad rent utsagt. Jag tycker väl att när alla symptom på magsjuka har varit borta sen i måndagsmorse så borde jag väl få kunna få tillbaka aptit och ork? Nä, jag ska knappt kunna stå upp pga öm mage. Känns ju kanon.

Nu tänkte jag inte gnälla mer, men jag ville förklara mig lite varför jag inte uppdaterat, och kanske inte heller kommer att orka uppdatera framöver! Är bara så himla trött. Och jag är faktiskt sugen på Big Mac, så jag ska försöka få Marcus att hämta det åt mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats