Matilda Born

Lördag

Hej på er och trevlig helg!

Idag vaknade jag med frukost på sängen faktiskt! Marcus väckte mig och då hade han varit och köpt McDonalds frukost, vilket jag älskar. Mysgubben!
Han väckte mig vid 9 och tyckte att set var dags att gå upp, det var väl bara att lyssna. Efter ett tag var vi helt plötsligt påväg mot Mio för att handla för våra kuponger. Vi hade bestämt oss för sammetsgardiner för läääängesen, så det var ett givet val. Vi fick även med oss en kökshandduk (som är med på bild), doftpinnar, doftljus och en tavla. Jag valde ut handduken och gardinerna, det andra var faktiskt Marcus som valde ut till sitt kontor. Vi fixade till kontoret lite idag och det blev superbra! Lite mer hans stil, så det uppskattar han såklart!

Gardinerna blev också superbra i sovrummet. Så himla nöjd! Sovrummet är vi inte klara med riktigt men mer om det lite längre fram.

Här nedan finns lite bilder med vårt senaste pyssel och våra senaste inköp.

En ny hallmöbel och spegel. Här är det inte heller riktigt klart men det blev himla bra med en mindre bänk och en rund spegel!

Nya gardinerna i sovrummet. De ser nästan blå ut, men det är svårt att försöka fånga dom på bild så det blir rättvist. Det är ju motljus och jag hittar inte mitt minneskort till kameran….

Sovrummet från annan vinkel

En del av kontoret

Vårt älskade kök och matplats. Dock har vi en idé för matplatsen längre fram. De här möblerna passar oss inte direkt längre. Vi har haft dom i 3 års tid men det var även våran första matmöbel så det är inte riktigt vår stil.

Och såklart har vi myskväll i soffan ikväll

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats