Matilda Born

Lite kvällsbabbel

Jag har inte vant mig vid att gå upp vid 5 på måndagar och tisdagar. Det har helt och hållet knockat mig, haha! Jag orkar inte följa matrutiner, jag orkar inte motionera eller gå till gymmet eller typ ens lämna huset. Men att storstäda går bra!? Haha! Jag blir nästan som lite hemmakär när jag går upp sådär vidrigt tidigt. Jag vill inte lämna hemmet på eftermiddagen och kvällen. Och i måndags så somnade jag i 1,5 timma efter jobbet, jag var helt förstörd! Marcus trodde nästan att jag mådde dåligt ?

Jag laddar inför det fina vädret som kommer till helgen! Vi ska fira mamma på lördag och förhoppningsvis kan vi hänga vid deras pool typ hela dagen, hehe!

Jag har blivit en riktig så kallad "wifey" här hemma. Jag älskar att städa, jag gillar att gå runt och vattna mina blommor, jag tittar efter sticklingar i mina växter osv ? Marcus is a lucky guy om ni frågar mig, haha!

Jag och Marcus är enligt mig typ sprudlande nykära och sådär extremt mysiga med varandra nu. Man går ju alla igenom perioder och nu har vi en sån härlig period. Vi är väldigt lugna och vi är duktiga på att rå om varandra. Det är vi annars också, det är sällan vi bråkar sådär men nu är det som att det stundande bröllopet sitter i våra huvuden. Vi kan inte gå förbi varandra utan att kramas och pussas. Jag älskart! <3

Jag ska till Sundsvall på fredag! Jag har blivit antagen till urvalsprov för tandsköterskeutbildningen på yrkesakademin i Sollefteå. Det kommer att bli någon form av gruppintervju så jag är faktiskt galet nervös! Tänk om jag säger något tokigt eller bara sitter där som ett frågetecken!? Får.inte.hända! Som tur är så kanske jag troligtvis inte en kotte så blir det knasigt så kan jag åka hem till Närke och förhoppningsvis behöver jag inte träffa dessa människor igen då… som tur är så åker jag upp med pappa. Han ska passa på att göra kundbesök under 2,5 timma som min intervju håller på.

Vi har upptäckt två himla bra filmer, jag och Mackan! Den ena såg vi igår och den heter "The longest ride". Det var en sån där film som satte sig i huvudet och som jag tänkte på imorse när jag vaknade. Vi ville ikväll igen hitta en minst lika mysig film så vi letade runt på liknande filmer och hittade en som heter "The choice" och den var helt magisk! Två helt underbara filmer! Märker sedan att båda är Nicholas sparks filmer och att även en av mina favoritfilmer också är en Nicholas sparks film! Jag tror jag har fastnat för en författare… han har skrivit romaner som går rakt in i hjärtat alltså!

Jag använder 3 olika rengöringsspray till köket när jag städar det. Och menar jag inte dom här storstädningarna utan mer de dagliga städningarna. En för diskhon, en för spishällen och en för bänkytorna. Är jag knasig och oekonomisk? Jag älskar rengöringsspray!

Det här var lite saker jag kunde och ville få ur mig. Jag har inte bloggat om något intressant på ett bra tag så jag tänkte ta massa små ointressanta saker och bara baka ihop till ett enda inlägg, haha! Men jag tycker om att skriva av mig såhär ?

Nu är det dags att sova. Klockan ringer kl 6 imorgon så det är praktiskt taget sovmorgon för mig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats