Matilda Born

Jag och Marcus och våra år tillsammans

För mig och Marcus börjar det närma sig 4 år tillsammans. Jag satt och kolla på en youtube-video där man visade upp gamla bilder från förhållandet och jag fick så stor lust att gå tillbaka och titta på skillnaden och även dela med mig av det.

Men FET varning för ganska så fula bilder. Då menar jag kanske inte att vi är fula utan att bilderna är i dålig kvalitet och kanske även lite stökiga… Men så ska det vara!

Och här har ni ett exempel på en ful bild. Jag är faktiskt inte heller speciellt vacker här heller, haha! Men det här är väl ca 1 vecka efter att jag och Marcus träffades. Jag hade bokat en resa med min tjejkompisar för att åka till Malta och festa. Dagen efter jag och Marcus träffades så drog vi iväg. Eftersom jag hade träffat honom en gång så hade jag inte direkt räknat med att han skulle bry sig så mycket om att höra av sig under resan eller att ens vilja träffas efter men vi klickade väldigt bra direkt och vi hördes av hela tiden under resan i princip. Och vet ni? Han kom till och med och hämtade mig på flygplatsen trots att vi hade en bil som vi alla skulle åka i! Så sööööt! Men är ville jag bara visa i vilken period jag var i när vi träffades. Fin period det där. Nyfyllda 18 år. Detta är nog ca 18 augusti 2013.

Men hur snygg bild är det där? Kolla färgen på den liksom! Hur som helst så är det här när Marcus fyller år. Jag tror att det var jag, Marcus och svärmor som var på Wild west steakhouse. Här har vi varit ett par i ungefär en månad. Vi blev alltså ett par ca 3 veckor efter att vi träffats och har varit inseparable sen dess kan jag lova. Men VAD har jag på mig!? Bilden är tagen 26 september 2013.

Vår första jul ihop. Också en ful bild med ful färg men här har vi vår lilla Doris som vi köpte på tok för tidigt ihop. Här är hon ca 5 månader tror jag. Vi firade hos Marcus föräldrar här. Jul 2013.

Haha! Här ser vi båda lagom gräsliga ut! Det är vinter men vi sitter i pappas typ ”grillhus”? Vi är trötta och jag är osminkad. Här var jag faktiskt lite ljusare i färgerna på typ ögonbryn och lite i håret. Jag har faktiskt blivit något mörkare, men jag färgar ju ändå! Bilden är tagen i januari 2014.

En MÖRK bild från när vi var i London. Marcus träffade min syster för första gången och vi upplevde staden. Så mysigt att vara där med min pojk. Dock slutade resan med att Anthony (min syster dåvarande kille) tog med Marcus ut på barrunda och Chelsea match dagen innan vi skulle åka hem. De började rundan vid lunch och drack öl på öl genom stan tills de kom till arenan. De kom hem vid midnatt och vi skulle upp vid 5 och åka till flygplatsen. Marcus mådde INTE bra på hemresan, haha. Jag tror det här är i mars eller april 2014.

Nu har vi kommit till min studentperiod. Det här fotot är från min studentbal och vi har allt gottat på oss några kilon sen vi träffades. Men redan här ser vi något mer vuxna ut än när vi träffades. Jag skulle tippa på att det här är 2 juni 2014.

Det här är bara några dagar senare. Jag tror det här fotot är taget på min födelsedag, dagen innan eller dagen efter. Vi åkte med våra föräldrar och även Marcus lillebror till Göteborg för att fira min 19-års dag. Vi åkte ut till Hönö och åt på världens godaste restaurang som heter Brassa i Göteborg. Det är en brasiliansk restaurang som är sååååå bra på kött. Så har jag några meatlovers som läser så ÅK DIT! Det ni ska prova på heter Rodizio och det är varje fredag och lördag. Och då kommer alltså en Passadores till ditt bord och serverar allt kött på typ stora spett som de skär av från. Så häftigt! 4,5 eller 6 juni 2014. Visar en bild nedan på när en Passadores kom till vårt bord.

Då kom vi äntligen till min student. Jag var så lycklig och Marcus ser ganska stolt ut! 13 juni 2014.

Den här resan kommer vi alltid att minnas. Det här var vår första solresa tillsammans. Vi åkte till en stooooor resort i Turkiet och vi hade det så himla varmt och skönt! Vi var superkära och allt var bara så himla bra. Det är det idag också men jag minns denna resa som bara helt perfekt. Gillade även hotellet skarpt! Det här måste vara strax efter studenten

Nu har vi spolat ganska långt fram. Ett halvår om inte mer. Här har vi hunnit lagt på oss ännu mer kilon och någonstans här började vi tänka om. Marcus skaffade en PT som fixade träningsschema och kostschema och jag hängde bara på och tränade mitt och åt mitt. Inget speciellt schema. Men här hade vi flyttat till vår lilla lägenhet i Örebro på 2rok, 52kvm. TRÅNGT! Och hör klarar vi alltså nästan av att sätta ihop en IKEA byrå tillsammans. Tills vi ringde min bror som kom över och han tog även det här kortet.

Nu spolar vi fram ett till halvår och här har vi droppat några kilon. Och här friar Marcus till mig i Green Park i London. Underbar dag och underbar resa med våra föräldrar samt David (Marcus lillebror). <3

Här ser jag gräslig och livrädd ut. Det var jag också! Jag ser inte ut sådär i vanliga fall, haha! Och håret!? Snacka om att det bli galet när det är fuktigt ute! Här är vi i alla fall i Turkiet igen. Fast denna gång bodde vi inne i Alanya för vi ville ha lite mer utanför hotellområdet. Men det var riktigt dåligt att bo där tycker jag. Jag gillade inte Alanya för 5 öre. Jag ville knappt gå på gatorna där. FY! Det här kan ha varit i juni 2015 tror jag.

Nu går det fort här. Vi har kommit till år 2016 och vår största resa ihop. Thailandsresan. Vi åkte 26 mars 2016 och kom hem 12 april 2016. Så härlig resa med mycket minnen!

En till resa. Denna är från Grekland. Vi åkte till Lindos på Rhodos tillsammans med Marcus föräldrar och David. Jätteskön resa. Det var så HIMLA VARMT! Minns att naturen var helt brun pga det torra klimatet. Det var galet varmt och torrt. Men underbar resa!

Och nu har vi kommit till vår senaste resa som var vår kryssning/New York resa. Här står vi på balkongen till vår hytt. Vi åker mellan Jamaica och Mexico på denna bild.

Och här står vi idag, för ca 2 veckor sen. Snart man och hustru. Helt sjukt! Gud va jag älskar dig ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats