Matilda Born

Isolerad

Halloj!
Ber lite om ursäkt för att jag inte uppdaterat här på ett tag. Men sanningen är den att man helt enkelt inte mår bra hela tiden. Dock har jag ju en helt fantastisk sambo som alltid får mig att må bättre. Troligtvis kommer jag tillbaka till jobbet på torsdag igen.

Men hur som helst så myser jag järnet med katterna nu och kollar på viaplay och Netflix hela tiden. Igår var Marcus hemma och vi myste hela dagen men idag är jag själv så då får jag kramas med dom lurviga istället.

Något man hinner med när man är hemma är att inreda varenda vrå av hemmet i huvudet. Nu har jag fått för mig att köpa en vittsjö hylla och ställa i sovrummet. Försöker satsa på att verkligen smycka sovrummet och ha det fint där.

Den här skulle bli jättefin i vårt sovrum och bara ställa massa fina ljusstakar, blommor och andra dekorationsgrejer på. Det gråa lilla bordet med guldhantag har fått flytta in i vardagsrummet just nu med en guldspegel ovanför.

Fick även ett sms idag om att jag ska hämta upp ett paket på maxi som jag ska be Marcus hämta. Ska visa er vad det är för nåt när vi fått hem det och satt upp det ? troligtvis orkar jag inte hjälpa till med att sätta upp det men vi får hoppas på att Marcus har lust, haha!

Nu ska jag fortsätta titta på viaplay och gosa med mina älskade kissar ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats