Matilda Born

Inspiration och favoriter just nu

Dessa 4 bilder älskar jag! Eller det på bilderna rättare sagt.

Kudden kommer från Ellos och den skulle jag vilja ha i vårt sovrum! Sovrummet har vi inte riktigt gjort färdigt än. Vi har liksom inte inrett det. Även om det är superfint nu så har vi inte gjort så mycket med det. Det ska upp en canvastavla samt någon form av bänk eller sidobord under.

Korallen tycker jag är såååå jäkla snygg! Jag faller mer och mer för naturmaterial och sånt. Jag har ju en snäckboll i badrummet som jag är helt kär i. Men korallen står högt upp på önskelistan nu!

Rislampor! Trodde aldrig att jag skulle börja tycka om de lamporna igen men det gör jag. Speciellt de som står på golvet som är droppformade. Skulle inte tacka nej till 2 st som står typ vid soffan eller sängen.

Sista bilden visar ett kök och här är det egentligen bänkskivan som jag bara tokälskar! Jag har kanske inte berättat om att jag inte blev nöjd med vår bänkskiva. Det är inget som ligger på priolistan att fixa men det blev absolut inte som jag tänkt mig. Jag är annars helt inne på en sådan bänkskiva som på bilden. Huuuuuur snygg är den inte!?? VART kan man hitta en sån fin bänkskiva? Hjälp mig!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats