Matilda Born

Hemma

Hej!
Här ligger jag bloggar mitt i natten. Vi har verkligen inte vänt om dygnet än. Vi somnade vid 3-4 inatt och vaknade 13.30 idag…. INTE bra. Men här är vi igen, vakna vid kvart i 2.

Hemresan gick i alla fall bra. Det var en så himla lugn flygning. När vi åkte från Stockholm till Newark så var det väldigt turbulent när vi åkte över Grönland men nu var det stilla hela flygturen. Landade vid 07.30 i fredagsmorse och vi lyckades bara sova en halvtimma på planet, max. Vi sov en stund på dagen och var sen igång till väldigt sent som sagt.
Idag när vi vaknade så åkte vi till Marieberg och åt lunch samt köpte en hallampa som vi sen ska ha i hallen när vi flyttar. Fick också med mig en sprayfärg från panduro så nu har jag sprayat handtagen på sidobordet jag målade för ett tag sen.
Efter det tog vi en sväng till Media markt där vi skulle köpa sladd till datorn men datorn är för gammal så den fanns inte inne, måste beställa…. suck! Vi hann även med en runda på Ikea där vi hittade så fina julgranskulor så vi kunde inte hejda oss…. dom ligger så fint i garderoben nu. Vill bara flytta så vi kan få börja julpynta!

Förresten så åkte vi förbi radhuset igår och de är klara invändigt! Alltså allt är på plats… vitvaror, lister, dörrar.. de ska bara asfaltera utanför. Vi får flytta in några dagar tidigare dessutom. Flyttlasset går den 28 november. Men vi flyttar ut ur vår lägenhet den 20 november så det är väldigt snart. Men det känns skönt!

Nu sa jag tvätta bort sminket och sen måste jag försöka sova!

En suddig bild från planet. Lyckades hamna på rätt sida av planet! Manhattan lyste upp så fint. Här ser man bl.a World trade center som är störst i bilden. Så häftig byggnad!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats