Matilda Born

Helt slut

Hej på er!
Idag är jag som rubriken lyder, helt slut! Eller jag var sådär snuskigt trött både igår och idag. När jag vaknar så funderar jag liksom på hur jag nånsin ska orka ta mig ur sängen. Det ska bli skönt med helg imorgon. Ska ligga och gotta mig i sängen hela lördagmorgon.

Annars så mår jag väl bra förutom min snoriga näsa. Och då får jag så ont i huvudet och nacken, dock feberfri i alla fall! Det är skönt. Men det är jobbigt att vara täppt i näsan då jag inte har köpt mig nån bra nässpray. Jag tar Nezeril om det är så akut att båda näsborrarna är helt igentäppta på natten, annars försöker jag alltid hålla mig ifrån nässpray så gott jag kan.

Bebis verkar växa på kan jag säga. Jag tycker mig känna rörelser varje dag i form av typ vändningar. Inga kraftiga vändningar men något händer i alla fall i magen och det är inget fiskfladder direkt. Idag låg bebis så långt ut att jag typ kunde flytta på h*n! Sen fick jag en liten spark som svar, haha. Magen var lite sne så jag tror att h*n gottade in sig på höger sida ? häftigt!

Nu ska jag faktiskt somna på soffan för min älskade man har bäddat ner mig med täcke och kudde som han brukar. Gose!

En lite sne mage..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats