Matilda Born

HELG!

Herregud så skönt med helg!

Igårkväll somnade jag i vanlig ordning i soffan nerbäddad med täcke och kudde. Gött! Vaknade också tidigt som vanligt och låg framför tvn ett tag. Pappa sov här inatt så jag, pappa och Marcus hade en gofrukost framför tvn och vi satt ock svettades till stafetten där vi tog ett silver. Det är faktiskt riktigt kul att kolla de loppen!

Ikväll får vi besök av Josse och Emil. De är gravida med en liten son som är beräknad en månad innan vår lille knatte ❤️ det blir hämtmat framför tvn ikväll, så skönt!
Tur att det blir en lugn kväll för jag har dragit på mig en förkylning som jag tror har övergått i bihåleinflammation. Med nässpray kan jag andas men det spränger ändå i kinder, panna och käke. Är också väldigt svullen i nacken och har ont. Trots att jag tar alvedon så gör det fortfarande ont så det känns inte så roligt! Hoppas det går över så jag orkar jobba. Ska prova nässkölj som min käre bror har rekommenderat.

Förresten så har vi testat att måla upp färgen som vi köpt till det blivande gästrummet/kontoret. Marcus valde färg och det är Mossa 801 från Beckers. Kommer bli skitsnyggt då ljuset i rummet är väldigt kallt så den blir mer grå/grön och inte sådär supergrön. Så taggad på att måla! Pappa ska hjälpa mig med det rummet och mamma ska hjälpa mig med bebisrummet. Längtar!

Här är en bild på färgen i ett väldigt ljust rum. Tror den kommer att bli betydligt mörkare och kallare i vårt rum!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats