Matilda Born

Helg!

Åh va skönt det är med helg! Det är så välbehövligt. Jag har knappt kunnat tänka klart denna vecka. Det är en fantastisk förskolan men JAG är fortfarande ovan, extremt ovan! Speciellt med ljudnivån och tempot. Dock var denna fredag väldigt behaglig så det var ett mysigt avslut på veckan.

Nu ligger jag i soffan. Jag undrar om jag ens har skrivit ett inlägg utan att jag ligger i soffan eller sängen, troligtvis inte.
Jag ligger i alla fall i soffan med världens halsbränna. Lunchen sitter kvar som ett lock och det bränner och bränner. Jag har även börjat hosta, kul!

Det jobbiga är ju att jag är sugen på att äta, men jag mår illa så fort jag stoppar i mig något.
Jag hoppas att jag får i mig någon bra kvällsmat ikväll i alla fall. Såklart blir det bara soffmys med Marcus ikväll. Älskar våra fredagkvällar ❤️

Nu har jag börjat glömma bort att jag är gravid om dagarna. Eller rättare sagt så tänker jag inte på det längre. Förutom när jag kommer hem och när jag vaknar på morgonen. Men under arbetsdagarna hinner man ju inte ens fundera! Detta gör ju såklart att tiden går snabbare, vilket uppskattas mycket! ?

Nä nu tar jag helg! Av med jobbkläderna, på med min onepiece och upp med håret i en bulle så är jag redo!

Snart vecka 16! Nu är jag i 14+5 ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats