Matilda Born

Gravid! – ta upp bloggandet igen?

Oj va längesen det var jag uppdaterade här.
Det har varit en väldigt händelserik höst med mycket skola och som rubriken lyder…. graviditet!
Jag plussade 7/11 så halva hösten har jag varit gravid. Det är så omtumlande samtidigt som det är väldigt efterlängtat! Tänk att vi ska få en bebis i juli! Jag är beräknad 22 juli enligt barnmorskan idag. Då är jag alltså i vecka 14 nu (13+0). Magen har absolut kommit och visar sig mer än gärna!

Hittills har jag mått lite upp och ner. Mellan vecka 7-11 bestod det av mycket illamående och lite viktnedgång. Efter vecka 12 så vände det och jag var lite mer normal igen.
Jag har även börjat jobba på förskola och slutat gå i skolan själv. Det känns väldigt bra och mina kollegor samt barnen trivs jag oerhört bra med! Jag har en heltidsanställning fram till sista juni så det passar ju väldigt bra. Då går jag på ledighet ungefär en månad innan det är dags att föda, om bebisen nu vill följa tidsplanen.

Jag tänkte att nu när jag mår bättre och har gått ut med graviditeten så vore det roligt att börja blogga igen. Jag har inte alls samma inspo gällande inredning längre då jag inte haft någon ork och speciellt inte när det gäller städning. Men jag uppdaterar gärna om graviditeten och min vardag! Känns så kul att få dela med mig varje vecka av denna resa ❤️ vi längtar så mycket efter vårt lilla knyte!

Bilder från denna vecka!
Ultraljudsbilderna är från kub-testet som vi gjorde idag. Vi fick låg sannolikhet för kromosomavvikelser och bebisen var hel och fin! Underbart ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats