Matilda Born

Fredag och helg!

Äntligen helg!
Den här veckan har varit ganska tung på nåt sätt. Samtidigt har jag haft mer energi än jag haft innan! Men det har blivit ganska sena jobbdagar.
Men igår var vi ju på teater och wow va roligt det var! Vi var på lerbäcks teater där man ska försöka lösa en mordgåta. Herregud va de snurrade till det i alla våra huvuden. Man misstänkte ALLA karaktärer! Mellan akterna fick vi mat också, supergott. Dock var lille magen så himla spänd igår att jag knappt kunde sitta ordentligt och njuta av maten. Men det är nog bara att vänja sig vid det. Magen har blivit mer spänd och hård, jämfört med tidigare i alla fall.
Vi kom i alla fall hem strax före 12 inatt så jag dunkade rätt i säng och blev väckt vid 5 imorse och fick öppna på jobbet. Stackars kollega har fått magsjuka, usch! Men jag slutade vid 1 så det var ingen fara. Men det var ganska mycket full fart hela dagen sen så jag slocknade hemma hos mina föräldrar efter jobbet.
Nu ligger jag och Marcus i varsin ände av soffan och kikar på vinter-OS. Det blir lugnt ikväll och jag antar att jag somnar ganska så snart. Behöver det!

Imorgon ska vi på dejt, jag och min Marcus. Vi ska gå på bio. Mys! Det har vi längtat efter ❤️

Gokväll från mig och bulan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats