Matilda Born

Fredag och besök hos barnmorskan

Nu har jag tagit helg!
Vi startade helgen med ett besök hos barnmorskan. Vi mätte magen och jag hade ett SF-mått på 25cm vilket var jättebra. Jag har även vägt mig och ligger på min startvikt igen, tjoho!! Det var ingen fara att inte ligga på + på vågen så nu behöver jag inte vara orolig. Lillskruttan var aktiv i magen när hon höll på och vi fick höra på hennes hjärtljud som också var superbra.
Mitt järnvärde låg alldeles för lågt. Jag hade ett värde på 106 och hon sa att vid 105 blir man kallad till läkare, men jag har köpt Niferex som jag ska ta morgon och kväll.
Annars var allt bara fint och vårt nästa besök blir om en månad igen ? och vilken fantastisk barnmorska vi har fått! Jag kunde inte vara mer nöjd.
Nu kom jag precis hem och satte mig på soffan. Det var full rulle på jobbet idag den korta tid jag var där. Men nu får jag vila lite och käka godis! Lillan grejar på för fullt som vanligt och hon har ju som sagt börjat böka runt väldigt högt upp i magen. Fångade hennes moves på en video igår som jag lägger in nedan.

Titta vilka underbara kläder som hennes mormor köpt till henne!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MoaPaulsson

    ja gör det ? jaa, men min magkänsla säger att den här lilla pojken kommer ha bråttom så jag tror han kommer i juni! Men det vet man ju aldrig, bara en känsla jag har ?????

  2. mgunnarsson

    Men ojdå!? jag hade 123 i vecka 15 så mitt har sjunkigt ordentligt precis nu… jag får väl käka fikon i förebyggande syfte när jag börjar med dom här ? när hade du bf??

  3. MoaPaulsson

    ja jag har ätit järntabletter sen vecka 8. Började med mitt järnvärde på 106 så det va extrem lågt för att vara så tidigt gången! Magen kommer garanterat att krångla för dig i några dagar innan den kommer igång igen med tabletterna! ??

  4. mgunnarsson

    Jättemärkligt verkligen! Ja hon sa att jag låg precis på gränsen. men visst tar du järntabletter? jag är orolig för hur min mage ska reagera på dom? Ja men detsamma! Så man får bli lite piggare ?

  5. MoaPaulsson

    Men oj va olika det verkar vara i olika städer när det kommer till järnvärdet ? Jag låg ju på 98 och då sa hon att när jag gick under 90 så skulle jag få hjälp av läkare, och för er gällde 105? ? Man blir ju lite orolig när man hör sånt! hoppas ditt järnvärde går upp iallafall ?

stats