Matilda Born

Fort Lauderdale

Shit.. efter mycket om och men så är vi äntligen framme på hotellet i Fort Lauderdale! Resan gick smidigt hela tiden tills vi skulle ta oss till anslutningsflyget från Newark (New York) till Fort Lauderdale. Marcus blir stoppad för han har en security-stämpel på sitt boardingkort som vi inte lagt märke till. Det betydde att han skulle helkroppsvisiteras vid sidan av och det var en jäkla procedur. Vad ledde detta till då? Jo, vi missade vårt plan hit och våra väskor är påväg dit. Vi får ju förstås gå för att boka en nya biljetter till nästa flygning som skulle gå 3 timmar senare. Kvinnan vid disken säger att det är fullt men att vi kan få plats på ett flyg till Miami som går samma tid som det till Fort Lauderdale. Det fick vi ju ta helt enkelt. Efter ett tag kommer det upp att planet till Miami är försenat lite mer än en timma. Helena och Micke går till en annan disk och chansar och frågar igen om flyget till Fort Lauderdale, de kommer tillbaka med biljetter till det flyget! Bra platser dessutom! Större benutrymme samt att jag fick en fönsterplats som jag ville ha.

Så här är vi nu, på hotellet i Fort Lauderdale med en fantastiskt dag framför oss imorgon! Trötta kommer vi att vara då vi varit vakna i ett dygn men vi har ju en vecka med bara relax framför oss. Underbart att vara här!

Höjdpunkter hittills då? Vi har lyckats se Empire state Building och One world trade center från flygplatsen. Så häftigt! Kommer dock få se allt om en vecka men man fick ju en sneak peak ?

Hann tyvärr inte knäppa bilder mitt i stressen när vi missade flyg så det här är de enda jag har! Imorgon kommer det att komma massor med bilder, bland annat på båten!?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats