Matilda Born

Fladder, finnar och trötthet

God kväll!

Jag däckade direkt i sängen efter jobbet. Kom hem vid 5-tiden och tittade lite på tv. För en stund sen kom mina svärisar förbi med ett paket. En superfin Kählervas i svart och vit ? nu har jag lagt mig i sängen igen för att bara slappa resten av kvällen. Har varit krasslig både igår och idag men ändå så pass pigg att jag kan jobba.

Förresten… finns det någon mer gravid här som får finnar typ hela tiden? Jag har ALLTID någon röd prick i ansiktet, minst en i alla fall! Dessutom är jag väldigt blek och blå under ögonen. Jag ser förskräcklig ut om dagarna. Blir knappt bättre med smink heller. Jag ser fram emot att detta gravidsymtom försvinner. Jag har annars väldigt fin hy. Nu har jag ständigt finnar runt munnen, främst under munnen på hakan.

MEN!! Jag har känt tydligt fladder nu från bebis ? jag har ju känt diffusa konstiga nervryckningar förut en gång fast typ vecka 12. Men nu är jag stensäker på att det var bebis. Dessutom fladdrade det till precis där den faktiskt låg enligt dopplern. Har ju märkt att den har dragit sig mycket åt vänster och det var där det fladdrade till. Så underbart! Vill bara känna meeeer!

Nu ska jag fortsätta att titta på tv och bara mysa ner mig. Hoppas på att min snälla man vill bjuda mig på kvällsmat i sängen, hehe. Jag ska försöka att inte somna så tidigt som igår. Somnade nog runt 7 i soffan och vaknade vid 11 och gick till sängen. Sov sedan tills klockan ringde. Sjukt vad jag är trött om kvällarna!

En liten liten kvällskula precis nu. Snygga jeansmärken på benet ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annahillgren

    jag tror också jag kände nåt här om dagen? du vet, jag har känt som du typ som nervryck. men det här var annorlunda. satt på jobbet o helt plötsligt bara kom det, och ja ba ryckte till av chock ?men inte känt nå mer sen dess. så mys♥️

stats