Matilda Born

Dagar med kissekatterna

God morgon från sjukstugan!

Idag vaknade jag upp och mådde minsann inte bättre i alla fall. Jag var hos läkaren igår och det konstaterades bara att jag var väldigt svullen ut till bihålorna och även i halsen men att det inte är så mycket att göra. Så jag får vänta ut detta lite vackert. Jag är ju van att om jag blir sjuk så får jag penicillin. AVSKYR att bli så pass sjuk att jag behöver sjukskriva mig från jobbet pga ett virus. Men nu har jag börjat hosta rejält också. Det rosslar till långt ner i bröstet vid inandning, skitroligt!

Jag väntar i alla fall på att Marcus ska komma hem med nässkölj och omeprazol. Omeprazol tar jag för halsbrännan som inte var sådär superrolig igår. Glammigt gravidliv ?

Annars då? Jo men jag hade en inte så lika livlig bebis igårkväll som jag hade i förrgår men jag märker ändå att h*n kommer igång på kvällarna. Va skönt det ska bli att få gå på RUL på måndag så jag förhoppningsvis kan kalla bebisen för han eller hon. Många gravidkompisar har haft sitt RUL redan och det är verkligen ett pojkår! Jag får se om jag sticker ut i mängden och bakar en flicka ? men jag behöver lite tips på flicknamn känner jag! Sitter ni på några bra namnförslag kan ni väl slänga iväg en kommentar!

God morgon från bebis!

Och god morgon från vår lilla vakt här i huset!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats