Matilda Born

Bröllop

Ja hörni.. JAG SKA BLI FRUUUUU!! Haha va galet det låter! Jag ska bli fru Born om några månader. Känns lite overkligt alltså. Den 29 juli flyger jag, Marcus och våra syskon och föräldrar till Pisa för att sen hyra bil och bo på en gård lite mer inåt landet. Vi ska verkligen bo bland Toscanas kullar, HUR FINT BLIR INTE DET!? Jag längtar så jag spricker! Vi har även med oss fotograf och pastor så det kommer verkligen bli perfekt. Och justja! Såklart har jag en brudtärna och Marcus har en best man. Min brudtärna är min barndomskompis Hanna som jag känt sen jag var 3-4 år och Marcus best man är hans lillebror.

Den 3 augusti kommer bröllopet att äga rum, troligtvis på gården. De som har gården ska hjälpa oss med dukning och catering efteråt. Troligtvis dukas det upp vid poolen. Efter bröllopet kommer vi att åka vidare runt i Toscana. Ett önskemål är ju Cinque terre som ligger lite norr om Pisa. Men vi ska snart träffas och prata ihop oss om hur vår resrutt ska se ut.

Brudklänning kommer jag inte lägga ut alldeles för detaljerat här för Marcus ska inte få se nämligen. Han är väldigt traditionell när det kommer till sånt här så vi får väl se om vi ens sover ihop natten till bröllopsdagen, haha!

Hur som helst så kommer detta bli en otrolig resa och jag längtar så himla mycket! Men nu börjar det ändå närma sig lite. Det har känts så långt borta men nu har tiden bara sprungit iväg. Bara tanken av det får mig att vilja åka till gymmet NU! Haha!

Men nu har jag släppt den här roliga informationen, det är så skönt att kunna prata öppet om det nu!

Tänk att jag ska få gifta mig med den här fina mannen! Jag hade väl aldrig i mina vildaste drömmar trott att jag skulle gifta mig med en drömprins vid 22-års ålder!

Här är gården vi ska bo på i en vecka! Ser det inte jättehärligt ut!?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats