Matilda Born

Början på veckan

Hej!
Jag hade påbörjat ett inlägg vid halv 6 imorse innan jag skulle iväg till jobbet. Men det blev lite ändrade planer idag. Så fort jag gick upp imorse så fick jag ont i magen. Det liksom nöp till ordentligt i hela magen men jag tänkte att det går över. Jag åkte till jobbet och öppnade upp skolan och började förbereda frukost och tog emot barnen. Efter frukost åkte jag hem för magontet försvann aldrig och jag började svettas som en gris. Väl hemma så tittade jag lite på tv i sängen för jag hade lite svårt att sova när jag hade ont men tillslut slocknade jag och vaknade vid 11. Och vet ni vad jag vaknade av?
Jag drömde att jag kom på Marcus med en annan tjej i vårt hem inne i duschen. Vi hade typ hängt med massa folk och jag hade somnat och då hör jag två röster i badrummet och det visar dig att Marcus duschar med någon annan!? Jag börjar ju bli våldsam mot den här tjejen och gör henne riktigt illa, sen vänder jag mig mot Marcus och ska precis slå till honom med högern och då vaknade jag av att jag ligger på rygg och slår en tak höger rätt upp i luften, haha! Jag är så himla knasig ibland… man får passa sig för lilla mig!

Eftersom mina ögonbryn och ögonfransar blir ett minne blott efter lite solning så färgade jag dom igårkväll. Det är så bekvämt att inte behöva sminka sig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats