Matilda Born

Blandat söndagsbabbel

Hej på er!
Nu är det söndag och jag har en hel del framför mig och bakom mig, haha!
Tänkte dra igen lite snabb update om allt och ingenting.

Kräftskivan var fantastiskt rolig i fredags! Vi åt, drack och sjön hela kvällen. Det är ju som vanligt så himla fin dukning uppe i sånnaboda och även så mycket och god mat. Efterrätten var också helt underbar! Lisa hade gjort en cheesecake med passionsfrukt som garnering, min favvo!

Vi har träffat vår pastor! Vi träffade henne för ca 1 år sedan när vi bestämt oss för att gifta oss och nu var det dags för den riktiga planeringen och upplägget på vigseln. Den kommer att bli ca 30 min lång och väldigt personlig! Den kommer att äga rum i trädgården på vingården vi kommer att bo på i Italien. Vi är så nöjda med upplägget och nu ska det väljas musik och lite andra detaljer.

Imorgon är det dags för första "fixet" inför bröllopet. Imorgon är första frisörbesöket. Jag ska göra det gamla vanliga imorgon egentligen. Klipp och sling inför nästa besök som blir en vecka efter. Det känns som en form av milstolpe på nåt sätt. Jag har ju tid för frissan, naglar och fransar och att redan få beta av en grej känns stort! I alla fall för en tjej som tycker att dom här grejerna är suuuuuperviktiga! Jag skulle inte ens kunna tänka mig att stå brud utan att få fixa i ordning mig till Max verkligen!

Idag har jag och Lisa planerat ALLT som har med dekoration till festen att göra! Vi har suttit i typ 7 timmar och bara bollat idéer. På onsdag ska de första grejerna inhandlas! Det är tema logfest och vi kommer att se till att det blir så mycket logfest som det bara kan bli.

I helgen kommer den indiska familjen som mamma bodde hos i England på besök. Jag har träffat mamman och pappan i familjen men inte barnen. En av barnen är i samma ålder som mig så det ska bli superroligt att få träffa dom och visa dom Sverige! Dom tog så bra hand om min mamma så jag är väldigt tacksam.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats