Matilda Born

Bebisen visar upp sig mycket idag!

Alltså jag ser så stor ut idag! Helt sjukt. Men jag känner mig också väldigt svullen idag, kan vara en rolig kombo. Men vissa dagar tycker bebben om att visa upp sig. Tänk ändå att den är 10cm lång från fot till huvud. Jag är förvånad att man inte känner mer än vad man kan göra, men den ligger ju omringad av massa fostervatten och den tjocka livmoderväggen såklart. Nu har jag i alla fall rett ut när jag byter vecka och det är inte måndagar utan söndagar eftersom jag vet när befruktningen skedde. Jag hade inte en 28 dagars cykel som de flesta appar räknar med att man har. Dessutom var appen jag använder fel inställd. Eller fel och fel… jag vill säga att jag är fullgången i vecka 40+0, alltså vid 40 fulla veckor. Men appen var inställd på 39+0. Någon som tänker annorlunda? Finns det något rätt och fel här tro? Jag blir nämligen bara snurrig!

Hur som helst så går vi in i vecka 15 på söndag och nu går det i ett rasande tempo. Men jag hoppas på att få känna fladder från bebisen snart och inte bara de jäkla spänningarna över magen. Blir så trött om dagarna för jag orkar inte stå upp så länge pga spänningarna.

MEN! Nu har jag tagit helg! Jag slutare så tidigt som kl 1 idag och nu ligger jag i en säng hos mamma och pappa och vilar. Ikväll kanske vi ska ta och komma iväg och simma på djupadalsbadet. Vore så skönt. Annars blir helgen lugn. Vi skulle egentligen gå på fest men det blev inte så. Vi ska vara hemma och njuta av lugnet innan nästa arbetsvecka tar fart!

Trevlig helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats