Matilda Born

Är den lilla knodden i magen planerad?

Ja, den är planerad. DOCK så trodde vi inte att det skulle ta sig samma kväll som vi faktiskt bestämde oss för att sluta skydda oss. Det är så sjukt att jag inte ens själv fattar det! Vi tänkte ju att det skulle kunna få ta ett tag och att det kommer som det kommer men vips så kom plusset!

Sen måste jag erkänna att jag ändå började hålla koll på min ägglossning. När jag några dagar efter förstod att den faktiskt varit och att jag skulle kunna ha blivit gravid så började jag ju typ missbruka gravtest, haha! Jag såg svaga streck väldigt tidigt och Marcus tyckte jag va knäpp, men det var jag inte. När jag väl testade med ett digitalt så visade det ”gravid 1-2 veckor”. Så samtidigt som att jag faktiskt trodde på att jag blivit gravid efter de svaga strecken så hade jag svårt att tro att det faktiskt skulle gå så fort. Jag plussade 5 dagar innan mens, vilket är vääääldigt tidigt!

Vi tänkte ju ”vi blir förhoppningsvis gravida nån gång i vår”, vilket var vår förhoppning och tanke från början. Då hade Marcus varit på jobbet i 1 år. Icke sa Nicke!
Vår lille bebbe ska komma redan 22 juli. På farfars födelsedag <3

En annan rolig sak är ju att jag får vara gravid samtidigt som en av mina absolut bästa vänner! Hon är 1 månad före mig ganska exakt och vi har följt varandra sedan hon var i vecka 5. Då var jag helt ovetandes om att jag också skulle få bli gravid bara 3-4 veckor senare. Allt känns såååå bra!
Hon ska snart få gå på sitt rutinultraljud för att ta reda på könet. Jag får vänta till 26/2 på ultraljudet. Så spännande! Vill veta vad som ligger därinne <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mgunnarsson

    Jag förstår det… tyckte bara den där veckan mellan ägglossningen och gravtestetna var lång. Man ville ju bara veta om man blev gravid eller inte. Ja Gud va härligt med barnvagn!! Har bestämt oss för en superviking! Har ni bestämt??

  2. Magget

    ja de kom ju som en chock ? vi trodde nästan vi inte kunde bli mer barn, men så skönt när de visade positivt, jaa de blir många barnvagns promenader ?

stats