Matilda Born

+/-

+ Mitt namnbyte har nu gått igenom och det är dags att förnya körkort, pass osv. Kul!

– Jag har fått ont i halsen! Vi var på kräftskiva i lördags och vi satt nog i lite för kyliga kläder och vi pratade ganska högt för att höra för musiken.

+ Kräftskivan jag nämnde! Det var så otroligt trevligt. Vi kände inte en kotte men det var superkul att bli bjuden och att vara där. Det är en ny kontakt jag fått, hon och hennes kille har precis flyttat till hus nära där jag och Marcus har växt upp.

– Jag är trött. Vi har varit helt slut sen vi kom hem och det har varit lite småjobbigt att ha en bröllopsfest framför oss för man pustade liksom ut när man kom hem från Italien. Med tanke på att jag börjat skolan också så har det varit svårt att prioritera festen just för att det blev en riktig rivstart. Men jag ser så fram emot festen!

+ IDOL börjar ikväll! Fyfasen va roligt och mysigt! Det har ju alltid varit den här lilla ljusglimten i vardagen på hösten. Som jag nämnt tidigare så vill jag gärna ha höst nu!

– Det här med frukost… jag är superhungrig på morgonen men jag tycker inte om att äta frukost. Jag är inte förtjust i mackor, jag äter inte yoghurt och jag är heller inte överförtjust i kvarg. Om jag säger såhär… när jag äter frukost så har jag hittat nåt som funkar, inte som jag bara älskar. Jag väntar ofta hellre till lunch för jag tycker om riktig mat!

+ Jag är fru! Och jag kan knappt förstå det. Känns så härligt?

– Min mormor har brutit benet. Det här gör att hon missar bröllopsfesten. Inte riktigt alls! Ska hälsa på henne på sjukhuset idag tänkte jag. Stackars lilla mormor.

+ Vi diskuterar nya matsalsmöbler. Det ligger ett bra tag framåt, då vi vill ha ganska dyra möbler. Men nu ska vi spara ihop till nya fina stolar och ett nytt bord!

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats