Matilda Born

100 dagar kvar

God morgon!
Inatt har jag sovit som en klubbad säl. Det är första natten jag inte fått en enda riktig hostattack. Jag var uppe på toa en gång och hostade lite då bara. Annars brukar jag hosta så jag börjar svettas.
Igårkväll följde jag med en kortis till min syster för att säga grattis till min bror och far. Jag var helt slut efteråt då min andning är så ansträngande nu. Sen började jag få molvärk och riktiga spänningar i magen som höll på hela kvällen och blev riktigt intensivt när vi skulle lägga oss. Sträckte sig bak i ländryggen också. Men med alvedon och sidoläge i sängen kunde jag somna. Nu när jag vaknade så hade jag inget ont i magen, endast lite trötthetskänsla i ländryggen.
Idag kommer mamma hit och hänger med mig och Marcus. Hon ska göra mat och sova över här. Beroende på hennes rygg så ska hon måla lillans rum också, så spännande!
Idag är det förresten 100 dagar kvar till beräknad födsel. Det känns helt otroligt att kliva ner på 2-siffriga imorgon! Vi längtar så efter vårt lilla mirakel! Ska visa er hennes garderob som vi fixade förra helgen. Lite kläder är inlagda än så länge ?
Och igår så föddes ett litet flickebarn i släkten! Min kusin fick en liten dotter igår och jag blev helt till mig när jag fick bild på henne! Jag blev så himla hormonell och hon var såååå söt! Jag hade ju starkt på känn att det skulle vara en flicka så jag blev inte alls förvånad. Jag funderade ju under hela dagen ”när kommer HON?” fast att ingen visste vad det var för kön än.
Nu längtar man till bebisgos! Det blir ungefär 3 månader mellan våra döttrar så det känns superroligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats