Matilda Born

04.30

Jaha, här ligger jag vaken vid halv 5 på morgonen. KLARVAKEN vill jag säga. Jag har försökt sova sen typ 1 och det har absolut inte gått. Alltså jag är helt klarvaken och min hjärna går i 120. Jag ligger och funderar, analyserar, kritiserar mig själv och min personlighet. Undrar dock helt och hållet varför, för jag har lyckats ganska bra faktiskt och jag har inte speciellt många ovänner om man säger så. Jag är bara en människa som vill vara alla till lags och då kan det hända att man tappar bort sig själv lite ibland. Jag har dock bestämt mig för att det aldrig kommer att hända igen och det var dessutom längesen så det är väldigt konstigt att jag ens funderar på sånt nu.

Hur som helst så låter det som att jag typ är deprimerad och har sömnproblem, men nej, nej, nej och NEJ! Jag är en väldigt lycklig person som sover när jag ska. Brukar somna så fort jag landar på kudden typ. Men nu har det varit fullmåne i två nätter och det skruvar till allt verkligen! Jag påverkas så mycket! Det här är nog 3e natten jag påverkas så av fullmåne, förr fattade jag inte hur man ens kunde känna av det men nu förstår jag er alla!

Nu måste jag verkligen gå och ge kudden en chans igen. Annars kommer hela helgen gå åt skogen och jag ska försöka vända tillbaka dygnet igen.

Konstigt inlägg men det känns skönt att skriva av sig lite ibland. Väldigt skönt! Det här kommer säkert vara ett inlägg med mycket autocorrect tabbar och felskrivningar men det går fort på tangentbordet när huvudet är igång!

Den här mannen är det absolut bästa jag har. Jag är så lyckligt lottad som har dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats